Mapa de la Lectura Fàcil

L’Associació Lectura Fàcil (LF) és una entitat sense ànim de lucre que treballa per apropar la lectura a les persones amb dificultats de comprensió lectora transitòria (com immigració, incorporació tardana a la lectura, escolarització deficient o trastorns de  l’aprenentatge) o permanent (senilitat o persones amb discapacitat sensorials o psíquica).

Una de les eines més destacades que ofereix és el Mapa de la Lectura Fàcil-desenvolupat amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)-, on les persones usuàries poden trobar el club de lectura fàcil, la llibreria de referència més propera o bé les entitats que comparteixen amb l’associació l’objectiu de fer arribar la lectura a tothom.

S’hi poden localitzar entitats, associacions, biblioteques

i llibreries que participen del projecte Lectura Fàcil

Si alguna entitat, associació, biblioteca o llibreria que treballa amb materials de LF vol aparèixer al mapa, només ha d’emplenar la butlleta que trobarà al web o enviar un correu a: lecturafacil@cobdc.org

A més d’aquest servei, l’associació compta amb d’altres iniciatives com les següents convocatòries:

Si voleu saber-ne més, també podeu veure el vídeo de la conferència“Estimular la lectura, millorar la comunicació: les possibilitats de la lectura fàcil”, que va oferir la coodirectora de l’associació, Eugènia Salvador, el passat dia 19 d’abril a DIXIT.

Deixa un comentari