La Residència de gent gran de Gràcia fa 25 anys!

Aquesta setmana la Residència, Centre de Dia i Casal per a Gent Gran de Gràcia celebra el seu 25è aniversari amb un seguit d’activitats que comencen avui i seguiran fins el divendres de la setmana vinent.

.
Els actes centrals seran una jornada de portes obertes, el dijous 17, i l’acte institucional el divendres 18. També destaquen dues exposicions: una de fotografies titulada “Records de la construcció de l’edifici del carrer Siracusa” (amb imatges de les diferents etapes de la primera construcció de l’edifici), i una altra de pintura dels i les alumnes del taller de pintura del propi casal.

Podeu consultar el programa complert d’activitats aquí.

.
La Residència, Centre de Dia i Casal per a Gent Gran de Gràcia és un recurs gestionat pel Departament de Benestar Social i Família i forma part de la xarxa d’establiments residencials –residències assistides, llars residències, centres de dia i habitatges tutelats– que atenen les diferents necessitats i situacions familiars de les persones grans de Catalunya.

Si voleu saber més coses d’aquests serveis i sobre el Programa de suport a l’acolliment residencial per a gent gran, us recomanem que visiteu el web del nostre Departament on podeu trobar tota la informació relacionada, a més d’un directori d’establiments i serveis d’atenció a la gent gran que ofereix una relació dels recursos públics, concertats i col·laboradors específics organitzats per comarques.

Deixa un comentari