La Marató per la pobresa

Aquest diumenge 27 de maig es celebrarà la Marató per la pobresa, impulsada per la Fundació La Marató de TV3 i el Departament de Benestar Social i Família i que compta amb el suport de diverses entitats i empreses.

L’acte, presentat pels periodistes Antoni Basses i Agnès Marquès, porta el lema “Que ningú es quedi fora de joc” i tal com és habitual en aquest tipus de programa, es combinarà la part de divulgació amb la d’entreteniment (reportatges, entrevistes i activitats, entre d’altres).

L’objectiu és mostrar les diferents cares de la pobresa a casa nostra a través de les persones que estan en situació de risc o exclusió social, així com les diverses entitats que treballen dia a dia per millorar-ne la situació. S’ha de tenir en compte que actualment la pobresa ja afecta a un 20% de població adulta i un 23,4% dels infants i joves.
La convocatòria de projectes es va tancar amb un total de 235 propostes, de les qual 201 són unitàries i les 34 restants són fruit de la coordinació entre dues o més entitats. Aquests projectes es finançaran amb la recaptació que aconsegueixi la marató.

Entre les diferents activitats programades hi ha partits esportius, concerts, jocs o monòlegs. Podeu veure’n més aquí.

Com fer un donatiu? S’ofereixen cinc possibilitats:

1) Per internet

2) A través del ServiCaixa

3) Amb l’aplicació mòbil de La Marató

4) Fent un ingrés o transferència bancària a “La Caixa”, al número de compte 2100-0555-35-0202050076

5) El mateix dia del programa, al telèfon 905 11 50 50

Podeu seguir la Marató a la pàgina web, a Twitter, a Facebook o al seu bloc. Des de Catalunya Ràdio també es farà un especial de 9 a 13h del migdia presentat per Sílvia Còppulo.

Deixa un comentari