Els Jocs Special Olympics busquen voluntaris

Enguany els Jocs Specials Olympics, organitzats per Special Olympics Catalunya, la Federació ACELL, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l’Ajuntament de Barcelona, es celebraran a Vilanova i la Geltrú de l’11 al 14 d’octubre. La capital del Garraf tornarà a ser la seu, vint anys després que acollís aquest esdeveniment esportiu.

Hi participaran més de 1.100 atletes de nou disciplines esportives: atletisme, bàsquet, handbol, tennis, vela, petanca, hoquei interior, futbol sala i gimnàstica esportiva.

Ja ha començat el procés de captació de persones voluntàries, que es calcula que en faran falta unes 500. Per aconseguir-ho s’han instal·lat diversos punts d’informació i la inscripció també es pot fer mitjançant el web de l’Ajuntament.

Les tasques a realitzar van de l’administració al lleure, passant per secretaria, informació al públic, acompanyants, informàtica, fotografia, traductors, primers auxilis, programa de salut o cerimònies.

Tot i ser a Vilanova i la Geltrú, la inauguració es farà a Barcelona i hi haurà una flama que recorrerà les diferents ciutats on s’han acollit les diverses edicions.

2 Comments Add yours

  1. Montse ha dit:

    Que s’ha de fer i on s’ha d’anar per ser voluntari????

Deixa un comentari