DIXIT estrena nou bloc !

DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família que s’adreça als i les professionals dels serveis socials per promoure la gestió i la difusió del coneixement en l’àmbit del benestar social, els drets de ciutadania i la promoció de l’autonomia personal i atenció a la dependència.

Fins ara podíeu trobar el nostre bloc aquí, on al llarg dels darrers quatre anys hem ofert un espai que complementava l’oferta informativa del portal DIXIT i que s’afegia també a la resta de canals que disposem a les xarxes socials.

Ara ens presentem en aquest nou espai, dins la plataforma corporativa de Gencat, on seguireu trobant entrades sobre temes com ara:

  • Recomanacions de tot tipus de llibres, contes i manuals d’àmbit social que podeu agafar en préstec als centres DIXIT (per veure’n la disponibilitat podeu consultar el catàleg) i/o que estan disponibles en línia.
  • Difusió dels nostres dossiers temàtics.
  • Recursos web, eines, recomanacions cinematogràfiques, literàries, culturals, i qualsevol altra proposta relacionada amb els serveis socials que pensem que pot ser d’interès per al dia a dia dels professionals del nostre àmbit.

Encetem aquesta nova etapa amb il·lusió, amb el desig de seguir al vostre costat oferint-vos informació i esperant que sigui del vostre interès.

Gràcies per seguir-nos!

Deixa un comentari