Pathways to work

Pathways to work (Camins per a treballar) és un projecte internacional per facilitar la inserció dels joves immigrants als mercats de treball europeus a través d’una plataforma de formació lliure. Aquesta iniciativa està impulsada per l’organització Springboard Opportunities Limited i està finançada per la Comissió Europea a través del Programa de Transferència d’Innovació Leonardo da Vinci.

Mitjançant aquesta plataforma interactiva gratuïta l’usuari pot aprendre a elaborar correctament un currículum o tècniques per potenciar les entrevistes de treball, entre d’altres. També s’hi pot trobar informació sobre la normativa laboral de cada país de la Unió Europea i els respectius requeriments per treballar-hi o viure-hi. L’objectiu és oferir recursos d’informació i aprenentatge perquè els joves immigrants trobin la millor feina i la que més s’apropi a les seves habilitats, títols i experiència.

Des de l’any 1992 l’organització Springboard Opportunities Limited desenvolupa programes de formació i integració laboral per a grups en risc d’exclusió social i persones amb discapacitat.

A continuació us destaquem algunes publicacions electròniques que han editat sobre el projecte, per mostrar els progressos i les fites aconseguides:

A més a més, l’organització també edita una revista digital.

Deixa un comentari