“D’aquíd’allà”: Per descobrir com són les comunitats de persones migrades que viuen a Catalunya

El canal 33 de Televisió de Catalunya ofereix una nova temporada de la programació “D’aquíd’allà” des del passat 7 de juliol i fins el proper 15 de setembre amb una selecció de reportatges, documentals i pel·lícules que ens permetran descobrir com són les principals comunitats de persones migrades que viuen a Catalunya i conèixer més a fons els seus països i cultures d’origen.

Durant el matí de cada dissabte s’emetran documentals sobre aspectes socials, culturals, econòmics o polítics dedicats a un país. A la nit s’oferirà una nit temàtica amb el reportatge “Catalans de…”, que dibuixa un retrat de la vida quotidiana a Catalunya d’un grup de persones de cada col·lectiu, seguida a continuació d’una pel·lícula produïda en cadascun dels països d’origen.

Totes aquestes produccions van acompanyades de petits reportatges que componen la sèrie “Hola, em dic…”, en què ciutadans de cada comunitat expliquen una experiència o anècdota personal.

El calendari d’emissió per països és aquest:

28 de juliol: Colòmbia
4 d’agost: Romania
11 d’agost: Bolívia
18 d’agost: Argentina
25 d’agost: Pakistan
1 de setembre: Perú
8 de setembre: Brasil
15 de setembre: Senegal i Gàmbia

De tota manera, si no teniu oportunitat de veure o gravar aquests programes, podeu veure en línea tot aquest material al web del programa.

“D’aquíd’allà” és una iniciativa de la Comissió de la Diversitat de Televisió de Catalunya que té com a objectiu mostrar la realitat quotidiana de les principals comunitats d’immigrants que viuen a Catalunya i donar a conèixer amb més profunditat les seves cultures i societats de procedència.

Deixa un comentari