Llibres Gencat

El bloc de Llibres Gencat està pensat per donar a conèixer les publicacions de la Generalitat de Catalunya, tot fomentant la participació de les lectores i els lectors i aprofitant els mecanismes d’interacció de les xarxes socials.

En aquest bloc hi trobareu ressenyes de llibres de diferents temàtiques, des de salut i serveis socials fins a llengua catalana, art o història, tots signats pels mateixos autors de les publicacions. Per exemple, hi podeu trobar el post de Marta Capdevila sobre “Sords profunds, però hi sentim i parlem!”, de Magda Garcia sobre “Recerca i Immigració III” o de Ferran Camas sobre “L’atribució de competències en matèria d’immigració derivades de l’Estatut d’autonomia de Catalunya”.

El projecte del bloc està desenvolupat per l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya, amb l’assistència tècnica de la Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió i el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI).

Us recordem que les publicacions de la Generalitat de Catalunya es venen a la Llibreria en línia i a la Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres.

One Comment Add yours

  1. llibres gencat ha dit:

    Moltíssimes gràcies pel post sobre “Llibres Gencat”. Efectivament, el bloc de les publicacions de la Generalitat va aparèixer en el marc d’un món editorial en profunda transformació, conseqüència de l’impacte de la xarxa social i del repte de la digitalització, amb la finalitat d’obrir els nostres llibres i revistes a l’opinió i les aportacions dels lectors, de convertir-los en coneixement viu, actualitzat i compartit. Com diu la nostra capçalera, tractem de connectar publicacions i lectors, difondre coneixement i, en la mesura del possible, fer xarxa al voltant de les publicacions editades pels departaments i organismes de la Generalitat.

Deixa un comentari