Servei d’Acompanyament al Reconeixement Universitari (SARU)

El Servei d’Acompanyament al Reconeixement Universitari (SARU), promogut per la Generalitat de Catalunya,  es va crear per oferir orientació i assessorament en els processos de reconeixement de qualificació professional i acadèmica a les persones amb titulacions universitàries estrangeres.

Aquest servei forma part de les mesures que es van establir en el Pacte Nacional per a la Immigració (l’any 2008), on s’apostava per l’agilització de tràmits a l’hora d’homologar la formació rebuda, l’experiència professional i la creació de mecanismes d’inserció laboral per als sectors qualificats.

Se’n poden beneficiar les persones residents a Catalunya en situació administrativa regular i en possessió d’un títol universitari emès per a una universitat estrangera.

S’ofereix:

– Informació i assessorament sobre la tramitació del reconeixement de les titulacions estrangeres de grau superior.

– Acompanyament de l’usuari durant tot el procés de reconeixement.

– Informació, assessorament i orientació, de manera personalitzada, sobre els itineraris acadèmics recomanables per completar els estudis, afavorint el reconeixement universitari i millora del currículum vitae (CV).

– Realització d’itineraris personals d’inserció professional qualificada per inserir laboralment les persones que es troben tramitant el reconeixement del títol.

– Orientació laboral dels usuaris d’acord amb els seus perfils professionals.

Disposeu de tota la informació bàsica en aquest tríptic multilingüe (català, castellà, anglès i francès) i, si en necessiteu més, la podeu sol·licitar al correu electrònic saru@gencat.cat

Deixa un comentari