Desenvolupa, la Revista d’Atenció Precoç

Desenvolupa, la Revista d’Atenció Precoç, és la publicació oficial de l’Associació Catalana d’Atenció Precoç (ACAP). Té com a objectiu fomentar el diàleg i l’intercanvi d’idees i experiències entre els professionals de les diferents disciplines que es dediquen o estan interessades en el desenvolupament infantil i l’atenció precoç.

Inicialment era de caràcter anual i estava especialment dirigida als socis de l’ACAP. Actualment, després de 20 d’història, la revista és reinventa i la principal  novetat és el nou format: en línia i disponible per a tothom.

La revista pretén ser un espai constructiu i de difusió obert a l’expressió de les pràctiques professionals al voltant de la població infantil de 0 a 6 anys, la família i el seu entorn des d’una perspectiva bio-psico-social.

Disposa d’un índex de matèries per tal de poder trobar els temes que més us interessin.

Aquí podeu veure els darrers articles publicats (corresponents al núm. 32). Per tal de llegir els articles cal registrar-se com a usuari. Es tracta d’un procés gratuït que, a part de l’accés lliure i la descàrrega d’articles, us permet rebre notificacions per correu electrònic i participar als fòrums.

Deixa un comentari