No esteu sols! Gala solidària contra la soledat de les Persones Grans

Amics de la Gent Gran és una organització de voluntariat que treballa per millorar la qualitat de vida de la gent gran. La seva missió és lluitar contra la soledat i la marginació de les persones grans mitjançant l’acció de voluntaris i la sensibilització de la societat.

El proper 30 de setembre aquesta organització oferirà una gala multigeneracional i multidiciplinar on participaran 15 artistes de diverses disciplines artístiques (música, dansa, teatre, pintura i humor) per una causa solidària: ajudar les persones grans que es troben soles o en situació d’aïllament social i mobilitzar la població per combatre la soledat.

L’acte serà a les 20h. al Gran Teatre del Liceu de Barcelona i serà presentada pel periodista Albert Om. Al llarg de la gala hi haurà actuacions d’Andreu Buenafuente, Gerard Quintana o el Tricicle, entre d’altres.

Si voleu assistir-hi, podeu comprar les vostres entrades a:

  • Tickemaster
  • Per telèfon (902 15 00 25)
  • Servicaixa de La Caixa

Els beneficis de la gala s’utilitzaran per expandir l’activitat de la fundació arreu de Catalunya, que a més enguany celebra els seus 25 anys de trajectòria. També hi ha la opció de fer donatius a través d’aquesta pàgina.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s