Reconeixement d’experiències en envelliment actiu

Com ja sabeu aquest 2012 és l’Any Europeu de l’envelliment actiu i la solidaritat intergeneracional. Un dels objectius és la sensibilització sobre la contribució que la gent gran pot aportar a la societat.

Per al Departament de Benestar Social i Família aquest any ha estat una oportunitat per potenciar accions que permetin a la societat catalana envellir amb salut, participant plenament en la societat i sent actius com a ciutadans.

El recurs que us presentem avui està pensat per donar a conèixer les experiències que s’estan duent a terme. En aquest web podeu trobar el recull d’experiències en envelliment actiu que s’estan desenvolupant a Catalunya.

Si sou una institució o entitat i voleu enviar la vostra experiència, podeu fer-ho en aquest enllaç. Us animeu a enviar la vostra?

Aprofitem per recordar-vos que a DIXIT varem elaborar un dossier temàtic sobre envelliment actiu i gent gran activa. Es tracta d’un recull de publicacions, articles i altres recursos documentals. Totes les publicacions que s’hi recomanen es poden consultar als centres DIXIT. Aquí us posem un exemple:

Aquest llibre de Josep Nuet és una Guia de 12 itineraris urbans i campestres especialment pensats per a gent gran. Són excursions per a fer des de Barcelona i de fàcil accés amb transport públic. Inclouen itineraris urbans per a conèixer les viles i el seu patrimoni artístic i històric, i itineraris campestres a l’abast de tothom.

Deixa un comentari