La Marató de TV3

La mort hauria de ser el final de la vida.

El càncer, no.

Amb aquest lema es celebra una nova edició de La Marató de TV3 que enguany tindrà lloc el proper diumenge 16 de desembre.

Actualment el càncer és la principal causa de mort entre les persones d’entre 35 i 70 anys.
.
Quan es parla de càncer, en realitat no és una única malaltia, sinó que n’hi ha identificats més de dos-cents tipus diferents. I el problema està en que no hi ha dos d’iguals ni tampoc dos pacients iguals. Cada cos ho afronta com pot i de forma diferent i, per tant, cada cop més cal avançar cap a una medicina personalitzada.
.
S’ha avançat molt, però encara hi ha molt per fer. El càncer ens pot afectar en qualsevol moment de la nostra vida perquè no només és qüestió d’hàbits poc saludables (com fumar o prendre el sol amb excés) o components hereditaris, sinó que hi ha múltiples causes més: envelliment de teixits, sistema immunitari afeblit o exposició a elements tòxics.
.
La lluita contra el càncer és cosa de tots, perquè ens afecta a tots directament o indirectament. I la Marató és una oportunitat de lluitar per plantar-li cara.
.
Aquestes són algunes maneres de col·laborar-hi:
  • Apuntar-se a alguna de les activitats que es faran arreu de Catalunya per recaptar fons
  • Fer un donatiu (per telèfon, per Internet o per caixer automàtic)
  • Comprar el Disc de La Marató (es va posar a la venta i es van vendre les 200.000 còpies, però encara es pot comprar a la botiga web de TV3). Una de les cançons que surten al disc és una versió del “You’ll never walk alone” (Mai caminaràs sol). També hi ha el llibre “Tot està per fer i tot és possible”
  • Descarregar-se l’aplicació per a mòbils (iPhone, Android) des d’on podreu seguir l’actualitat, fer donatius, seguir els resultats o veure els vídeos de les diferents edicions, entre d’altres.
  • Seguir la informació a Facebook o a Twitter. Els hashtags o etiquetes són #MaratóTV3 i #CancerTV3

Trobareu més informació al web de La Marató.

Deixa un comentari