Nadal de llibres

La setmana passada us varem parlar al bloc de diferents iniciatives solidàries per a aquest Nadal, com campanyes de recollida de joguines, fires i paneres solidàries.

Encara en període nadalenc i com a centre de documentació que som, volem proposar-vos avui un altre tipus d’iniciativa, centrada en la recollida de llibres per a que tots els nens i nenes puguin gaudir de la lectura.

La campanya “Cuentosicontes: aquest Nadal no hi ha nen sense conte” és una iniciativa de Sigueleyendo i This is not a Company amb l’objectiu que tots els infants puguin tenir un conte per Nadal. La iniciativa està adreçada a tothom, però especialment a editorials i llibreries.

Per participar és molt fàcil: tothom que vulgui regalar un conte pot deixar-lo a qualsevol biblioteca pública de Catalunya o al punt de recollida de Portal de l’Àngel de Barcelona. Podeu trobar més informació a la seva web.

.

Una altra campanya interessant és la que ens arriba des de Norma Còmics: “Aquest Nadal cap nen sense còmic!”.

S’adreça a persones en situació d’atur que tinguin fills i no cal fer cap compra, només presentar el justificant d’estar en atur. Hi ha un màxim de dos còmics per persona.

Us heu de dirigir a la botiga de Norma Còmics, situada al Passeig de Sant Joan, 9 de Barcelona (atenció perquè l’horari d’entrega és d’11 a 13 h i només fins el 4 de gener).

.

Les biblioteques de la Diputació de Barcelona també han fet una pàgina especial dedicada al Nadal on hi podreu trobar moltes referències a llibres de cuina, manualitats o festes, recordant a totes les persones usuàries que amb el carnet de biblioteques hi ha descomptes a gran part d’activitats culturals del país.

Finalment, per a més informació sobre altres actes i iniciatives per aquest Nadal, la Generalitat de Catalunya posa a disposició de tots els ciutadans el “Web de Nadal. Consells per gaudir de les festes”, on podreu trobar informació sobre activitats, campanyes, història de les tradicions i moltes propostes més.

Deixa un comentari