SIDA STUDI: 25 anys de prevenció del VIH/Sida a través de la documentació i la formació

L’ONG SISA STUDI, l’únic centre de documentació i recursos pedagògics sobre VIH/sida a l’estat espanyol, ja fa 25 anys que treballa en la capacitació de les persones per prevenir i per reduir l’impacte individual i social del virus en un marc de respecte als Drets Humans.

Fins ara ubicats al barri del Raval de Barcelona, el passat mes d’octubre a més de celebrar el seu 25è aniversari varen inaugurar el nou local a Poblenou, al carrer Emília Coranty, 5-9 (Can Ricart).

.

Entre els seus objectius destaquen el seguiment de la matèria a diferents mitjans i àmbits, el recull de materials en diferents formats, la difusió per augmentar la prevenció, la defensa de les persones afectades i la relació que mantenen amb altres entitats vinculades al VIH i Sida.

Sida Studi compta amb un Departament de Documentació que, juntament amb el Formació i Prevenció, elaboren accions educatives dirigides a diferents tipus de públic, ofereixen assessorament i faciliten la formació de formadors.

Qualsevol persona pot fer ús del Centre de Documentació que actualment disposa de més de 30.000 documents, la majoria dels quals es poden agafar en préstec. Un dels principals objectius és el suport a la docència, estudi i investigació.

Al centre de documentació hi recullen tot el material vinculat a l’àmbit VIH/Sida i s’hi elaboren diferents productes documentals per a donar difusió al fons, com per exemple els butlletins de novetats (trimestrals) o els monogràfics:

.

Enllaços als monogràfics: Pel·lícules / Còmics

Deixa un comentari