L’educació dels fills

La setmana passada varem publicar un dossier temàtic sobre l’educació dels fills (consultable aquí) on podeu trobar-hi un recull de monografies -totes es poden consultar als centres DIXIT-, articles, institucions, recursos web i normativa per poder aprofundir en aquest tema. L’objectiu és arribar a totes les persones que intervenen en l’educació d’infants i adolescents.

Avui al bloc us destaquem una publicació i un recurs web d’aquest dossier.

Quién te quiere a ti?: guía para padres y madres: cómo educar en positivo és una guia que va editar l’any passat l’entitat Save the Children i que té per objectiu promoure la parentalitat positiva i el bon tracte en les famílies. També podeu consultar-lo en línia a través d’aquest enllaç.

Pel que fa a recursos, us recomanem aquesta guia en línia que van elaborar des del portal Jove.cat:

La guia ofereix enllaços i recursos que poden ser d’interès i utilitat a joves que vulguin ser pares o mares aviat o bé els que ja ho siguin. Hi trobem, per exemple, quins són els tràmits a seguir quan neix un infant, quines ajudes econòmiques existeixen o quins són els drets laborals i permisos de maternitat i paternitat. A més a més, s’hi recullen recursos per ajudar a conciliar la vida personal, familiar i laboral.

Deixa un comentari