Nou cercador de normativa de gènere

Aquesta setmana us informem d’una novetat de l’Institut Català de les Dones (ICD): el cercador de normativa de gènere.

Aquesta eina permet centralitzar i visibilitzar els drets de les dones en diferents marcs normatius nacionals i internacionals, amb especial atenció a la normativa catalana. En total hi ha unes 1.200 disposicions normatives.

L’objectiu és poder oferir als i les professionals un espai on poder cercar i consultar la legislació específica en matèria de gènere i drets de les dones.

La base de dades permet fer una cerca avançada per poder concretar els paràmetres de recerca (any, àmbit, matèria, etc.) i els resultats s’ordenen cronològicament. L’actualització i manteniment va a càrrec de l’equip de juristes de l’ICD.

Finalment, us recomanem dues bases de dades més del Departament de Benestar Social i Família, que també us poden ser d’utilitat a l’hora de cercar informació vinculada als serveis socials i/o a les dones:

– Cercador d’expertes: També elaborat per l’Institut Català de les Dones, permet buscar perfils de dones que destaquin en diferents àmbits com els científics, acadèmics, empresarials, culturals o d’altres.

– Cercador d’entitats de serveis socials: Permet obtenir dades de totes les entitats titulars de serveis socials i serveis socials inscrits al Registre d’Entitats, Serveis i Establiments Socials (excepte dels serveis residencials adreçats a dones víctimes de violència masclista, i infants i adolescents les quals, pel seu caràcter d’especial protecció, no poden fer-se públiques).

3 Comments Add yours

  1. noemi ha dit:

    molt bona

Deixa un comentari