Ens presentem als Premis Blogs 2013

Enguany ens tornem a presentar als Premis Blogs 2013. Aquests guardons, que ja celebren la sisena edició, estan organitzats per l’associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement).

Aquesta entitat va néixer el 2008 amb la vocació de generar interactivitat en el context de la llengua i la cultura catalanes amb la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació com a eix vertebrador.

El certamen compta amb les categories de corporatius, personals i professionals, a més de quinze classificacions temàtiques.

El blog de DIXIT participa en la categoria de “corporatiu” i està classificat a “Associacions, entitats i organitzacions sense afany de lucre”.

Com podeu votar?

Si voleu votar-nos, primer de tot us haureu de registrar a la pàgina STIC.CAT ja que d’aquesta manera s’evita el frau de vots duplicats. Un cop registrats, trobareu aquest menú:

Aneu a “Votació Premis Blogs 2013” i veureu que podeu emetre un total de 15 vots, però només un per a cada categoria.

A “Associacions, entitats i organitzacions sense afany de lucre” hi trobareu el nostre blog i ja podreu votar-nos. Estan ordenats per ordre alfabètic.

L’any 2010 el blog de DIXIT va quedar finalista en la seva categoria i això va ser possible gràcies al vostre suport. Gràcies per endavant!

Deixa un comentari