Formar-se professionalment

Amb l’arribada del mes de setembre s’inicia un nou curs acadèmic tant pels nens i nenes que comencen l’escola com pels professionals que, per tal d’ampliar coneixements i especialitzar-se en diferents àmbits, s’apunten a màsters o postgraus.

Al nostre portal hi podeu trobar una selecció de cursos per a professionals dels serveis socials visitant l’apartat de formació que us pot ajudar a trobar aquella proposta que més s’adequa a les vostres necessitats.

Els nostres companys del portal Xarxanet també han elaborat uns reculls temàtics per poder trobar formació especialitzada en diversos àmbits:

Recull de Màsters i Postgraus en l’àmbit de la discapacitat
Recull de Màsters i Postgraus sobre Gestió d’Entitats
Recull de Màsters i Postgraus sobre Recursos Humans i Lideratge
Formació per a la millora de l’atenció en l’àmbit de la gent gran

El Departament de Benestar Social i Família, a més, disposa d’un complet programa de formació especialitzada que s’actualitza anualment. Aquests cursos i jornades formatives estan adreçats als i les professionals del Sistema català de serveis socials de Catalunya amb la triple finalitat de:

  • Desenvolupar les competències professionals amb l’objectiu final de garantir la qualitat, l’eficiència i l’eficàcia de l’atenció social en benefici dels usuaris dels serveis i dels ciutadans en general.
  • Millorar els coneixements i les habilitats de les persones per facilitar la promoció i la mobilitat, amb l’objectiu d’augmentar el seu potencial professional.
  • Afavorir que els professionals se sentin part integrant del Sistema català de serveis socials i de la xarxa de serveis al ciutadà.

Aquestes activitats formatives es realitzen arreu de Catalunya i, entre altres àmbits, tracten sobre l’atenció a la infància i a l’adolescència, a la gent gran, a les persones nouvingudes o persones amb discapacitat, a més d’haver-n’hi sobre temes d’interès vinculats a l’ètica o la qualitat.

Tot això, no cal oblidar la gran quantitat de cursos i formació reglada que, al llarg de l’any, ofereixen entitats, col·legis professionals i universitats que podreu trobar als seus respectius espais web.

Deixa un comentari