Aquest Nadal regala solidaritat

Si la setmana passada us parlàvem de campanyes per aconseguir que tots els nens i nenes de Catalunya tinguin joguines per aquestes festes, aquesta us proposem quatre idees per a un Nadal sostenible i per a contribuir a un món més just.

El mercat social és una proposta de la plataforma d’entitats socials voluntaris.cat per fomentar la compra amb criteris socials i el comerç just, ja que tots els productes i serveis que s’ofereixen al web provenen d’entitats sense ànim de lucre, d’empreses d’inserció i de centres de treball. Podeu consultar la llista d’entitats col·laboradores d’aquesta botiga virtual en aquest enllaç.

L’Obra Social Sant Joan de Déu també disposa d’un apartat de compres solidàries. Un dels productes més característics són les capsetes solidàries, que són de cartró i en l’interior de les quals hi podem trobar “continguts” tant diversos com 365 abraçades o un quilo de t’estimo.

També ens fem ressò de la venta solidària que ofereix la Fundació Josep Carreras, entitat que des de fa 25 anys lluita contra la leucèmia. Podeu veure els seus productes aquí.

I acabem amb tot un clàssic per aquestes dates: les targetes de Nadal solidàries d’UNICEF o de la Fundació Ared, per citar-ne només dos exemples.

Deixa un comentari