Comença l’any amb DIXIT!

Comencem un nou any i volem continuar a prop de vosaltres. Per això a continuació us recordem els serveis i recursos que posem a la vostra disposició:

  • Servei de referència virtual: necessiteu una informació i no la trobeu? A DIXIT podem assessorar-vos. Escriviu-nos i us ajudarem en tot allò que estigui a les nostres mans o us dirigirem a on us puguin facilitar el que busqueu.
  • Préstec: sabeu que podeu emportar-vos documents en préstec? Fins a tres llibres durant dues setmanes, renovables fins a dues vegades si el document no l’ha reservat un altre usuari. També podeu demanar llibres en préstec interbibliotecari gràcies a la xarxa de biblioteques especialitzades. Consulteu el nostre catàleg!
  • Visites al centre: sou un centre educatiu o una entitat i voleu conèixer de primera mà algun dels tres centres DIXIT? Fem visites per a grups: només cal que contacteu amb nosaltres i reserveu la data.
  • Seminaris de formació: periòdicament al centre DIXIT amb seu al Departament de Benestar Social i Família oferim càpsules formatives sobre l’ús i la gestió de la informació, com per exemple: bases de dades, programes per a fer presentacions, xarxes socials, etc. També hi ha la possibilitat de formacions breus per a grups que vinguin a visitar el centre i estiguin interessats en ampliar un tema documental concret.
  • Actes: al llarg de l’any oferim conferències gratuïtes sobre diversos temes vinculats als serveis socials. El 2013, per citar alguns exemples, n’hem organitzat de temes tan diversos com ara el ciberassetjament en adolescents, el maltractament a la gent gran, o els trastorns de conducta alimentària. La majoria es poden veure a la secció de DIXIT TV del nostre portal.
  • Productes documentals: coneixeu els nostres dossiers temàtics? Són reculls documentals que elaborem mensualment sobre un tema concret. Per exemple, l’últim que hem publicat és sobre lesgotament professional. A més, podeu consultar la selecció de novetats per veure quines són les últimes novetats incorporades a DIXIT.
  • Eines de difusió: per estar al dia de tot el que fem i no perdre-us cap novetat teniu quatre opcions:

Finalment, recordeu que els tres centres de documentació de Barcelona, Girona i Vic estem equipats amb ordinadors de consulta, wifi i taules d’estudi per a poder treballar en un ambient tranquil. No ho dubteu i veniu a DIXIT!

Deixa un comentari