Joves i fotografia

Ja s’han donat a conèixer els guanyadors del Fotoconcurs del Carnet Jove, un clàssic anual que arriba a la catorzena edició. A la darrera convocatòria de 2013 hi han participat 664 joves d’entre 18 i 29 anys que han presentat un total de 1.919 fotografies. Els 15 guanyadors es distribueixen en les categories de temàtica lliure, social, natura, viatges, retrats i instantànies.

La guanyadora del primer premi ha estat Laia García, amb  “Floc, el meu gos.

I el premi especial sobre temàtica social ha estat per la fotografia “Mans i valor” de David Oliete.

Si voleu veure totes les persones i imatges guanyadores del fotoconcurs, podeu fer-ho aquí.

Paral·lelament també s’ha resolt la Beca Carnet Jove “Connecta’t a la Fotografia”. Aquesta beca és una de les nou beques que atorga l’Agència Catalana de la Joventut, que estan dotades econòmicament amb 5.000 euros cadascuna i ofereixen una estada formativa en algunes de les entitats de comunicació de referència del nostre país. L’objectiu de les beques és formar a professionals en cada una de les categories creatives següents: còmics, fotografia, lletres, ràdio, caracterització, ambientació, grafisme, vestuari, disseny, muntatge musical i enginyeria.

La guanyadora de la convocatòria de 2013 ha estat Anna Achon amb el treball “Desnonaments”, que retrata com una família aconsegueix aturar el seu desnonament a Ciutat Meridiana. Aquesta beca li permetrà col·laborar al diari La Vanguardia durant un any. La convocatòria de la Beca de Fotografia va comptar amb la participació de 55 titulars del Carnet Jove. Per veure les fotografies finalistes podeu fer-ho aquí.

Deixa un comentari