Forma’t a l’estiu!

Quan arriba l’estiu, diverses institucions, entitats i universitats preparen activitats de formació. Avui al blog us mostrem quatre propostes estiuenques que, sense ànim de ser exhaustives, intenten reflectir la varietat de l’oferta existent en l’àmbit dels serveis socials.

Escola d’Estiu del Voluntariat

Està organitzada pel Departament de Benestar Social i Família i tindrà lloc del 2 de juliol al  27 de setembre. L’objectiu és oferir un espai de formació específica del món del voluntariat i fomentar l’intercanvi de relacions i experiències a diverses localitats catalanes. Podeu escollir entre tallers i cursos presencials o en línia. Més informació.

.

Universitat d’estiu UVic-UCC

Aquests dies arriba la dinovena edició de la Universitat d’Estiu de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. Els cursos estan dividits en sis àmbits, del que destaquem “Salut, Benestar i Qualitat de Vida”, on hi ha cursos com “Fem memòria? Taller de tècniques d’optimització de la memòria per a joves i adults” o “Atenció a les Persones en Residències de Gent Gran, Centres Assistencials i en l’Atenció a Domicili

.

Els Juliols de la UB

La Universitat de Barcelona també programa formació diversa a l’estiu. Del 30 de juny al 25 de juliol i sota el nom de “Els Juliols a la UB”, podeu trobar cursos oberts a tothom i de diversos àmbits temàtics. L’únic requisit és tenir ganes d’aprendre. Alguns exemples són “Art i benestar” o “Dr. Google, és greu? Informació sobre salut de qualitat a Internet”.

.

Escola d’Estiu de l’IGOP

L’Escola de l’IGOP, Institut de Govern i Polítiques Públiques, és un projecte per crear un espai universitari per a treballar processos de transferència social i construcció compartida de coneixements. A l’estiu posen en marxa l’“Escola d’Estiu de l’IGOP”, que enguany arriba a la tercera edició amb el títol “Innovar socialment per donar resposta a les necessitats de la gent”.

Deixa un comentari