Primer Congrés de Serveis Socials Bàsics

Els propers 22, 23 i 24 d’octubre se celebrarà a Barcelona el primer Congrés de Serveis Socials Bàsics.

Sota el lema de “Vides en crisi(s). Ètica, recerca i creativitat. Transformem el present, construint el futur”, aquest congrés reflexionarà sobre el futur dels serveis socials des de la responsabilitat professional, els resultats, la investigació i mitjançant el posicionament ètic i el rigor, la innovació, la divulgació i la crítica compartida amb la ciutadania.

El congrés està organitzat pel Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC) i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (COTSC). L’origen d’aquest acte data de 1997, quan els tres col·legis professionals van organitzar la primera Jornada de Serveis Socials d’Atenció Primària. Des d’aleshores i cada dos anys s’han organitzat jornades per fomentar la professionalitat i el treball intercol·legial, arribant a l’edició d’aquest any que s’ha renovat per a convertir-se en el Primer Congrés de Serveis Socials Bàsics.

Amb l’organització d’aquest congrés es vol assentar coneixements i, de la mateixa manera, es pretén que el caràcter científic de l’esdeveniment ajudi a donar valor a la tasca realitzada fins ara i als mètodes de treball utilitzats pels professionals dels Serveis Socials, sense deixar de banda la importància de mantenir un espai d’intercanvi entre professionals.

La setmana passada es va donar a conèixer el programa definitiu, que recull totes les activitats professionals i lúdiques que s’hi duran a terme al llarg del congrés. El dia 22 es tractaran qüestions vinculades a l’ètica, el 23 se centrarà en l’àmbit de la recerca i el 24 es reflexionarà sobre les perspectives de futur i s’exposaran les conclusions del congrés.

Podeu formalitzar la vostra inscripció al web del congrés i, si a més voleu estar al dia de les novetats, us podeu subscriure al butlletí informatiu o seguir el hashtag #CSSB14 a Twitter o a Instagram.

Deixa un comentari