La Grossa de Cap d’Any 2014 destina els seus beneficis a programes socials

Ja s’han posat a la venda els bitllets per al sorteig de la Grossa de Cap d’Any 2014, que destina els seus beneficis als programes socials que porta a terme el Departament de Benestar Social i Família.

L’any passat, primer any de “La Grossa”, els diners recaptats es van destinar íntegrament a recolzar polítiques de protecció de la infància en situació de risc d’exclusió social. La finalitat principal d’aquestes polítiques és impulsar actuacions que promocionin el seu benestar i la seva qualitat de vida i prevenir i atendre el sorgiment de situacions en les quals els infants i adolescents puguin ser vulnerables.

Des de fa anys la Loteria de Catalunya -gestionada per l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat- destina, mitjançant jocs com la Loto ràpid o la Lotto 6/49, el 100% dels guanys a desenvolupar programes socials que ajudin als col·lectius més desfavorits de la nostra societat. Per exemple, els últims anys han servit per lluitar a favor de les persones de la tercera edat, amb la construcció, reforma i equipament de residències i centres de dia. També s’ha dut a terme la reconversió i rehabilitació de diverses residències per a persones amb discapacitat d’arreu de Catalunya.

Enguany el preu de cada participació de “La Grossa” es manté en 5 euros i, com a novetat, s’han afegit més sèries de cada número per evitar que, com va succeir l’any passat, hi hagi molts números que s’exhaureixin.

El primer premi serà de 100.000 euros per bitllet i n’hi haurà quatre més, que són els següents:

  • Un segon premi de 32.5000 euros
  • Un tercer premi de 15.000 euros
  • Un quart premi de 5.000 euros
  • I un cinquè premi de 2.500 euros

Finalment, i com a curiositat, la imatge de “La Grossa” està inspirada en Roser Arenas, jutgessa de pau al municipi d’Alella entre 1998 i 2007 i que va morir aquest estiu. Enguany a la campanya publicitària està acompanyada per Mary Reynolds, la doble oficial de la reina Isabel d’Anglaterra.

One Comment Add yours

Deixa un comentari