Ampliem la presència DIXIT a Tarragona

La setmana passada varem ampliar el nostre desplegament territorial presentant el nou servei de DIXIT Tarragona, que se suma als centres ja existents a Barcelona, Girona, Vic i Lleida.

L’acte de presentació de DIXIT Tarragona va comptar amb una conferència inaugural a càrrec de Carme Borbonès, presidenta de Càritas Catalunya i directora honorària de la Càtedra d’Inclusió Social de la Universitat Rovira i Virgili (URV), que va portar per títol “Recerca per a la innovació social: un compromís compartit”.

Aquest acte va servir per donar a conèixer els serveis de DIXIT als i les professionals de les comarques del Camp de Tarragona i també per presentar el cicle estable d’activitats i conferències programades durant 2015 per al nou centre. Podeu veure tot l’acte a la secció DIXIT TV del nostre portal.

DIXIT Tarragona, que està ubicat a la seu dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família, a l’avinguda Andorra número 9 de Tarragona, neix amb l’objectiu d’obrir canals de participació de la xarxa de professionals i esdevenir un punt de referència en la interacció amb les entitats i les persones que són agents actius en la difusió, l’intercanvi i la creació de coneixement.

Com a mostra d’aquesta interacció amb entitats del territori, cal destacar que abans de la presentació es va signar un conveni entre el Departament de Benestar Social i Família i la URV. Aquest acord té com a objectiu establir un espai de col·laboració entre les dues entitats per dur a terme actuacions que permetin millorar la difusió i la gestió del coneixement especialitzat en l’àmbit dels serveis socials a les comarques tarragonines. Els principals protagonistes del conveni seran DIXIT Tarragona i el Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) de la pròpia universitat.

Deixa un comentari