Tercer tast de voluntariat social

Els propers 10 i 11 juny tindrà lloc a Tarragona la tercera edició del Tast Social, organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS). Es tracta d’una trobada anual d’associacions del Tarragonès que cada any donen a conèixer la tasca de les entitats socials i conviden a reflexionar als ciutadans sobre el paper clau que tenen en l’actualitat. A més, posen en valor la feina que cada dia realitzen els centenars de persones voluntàries. El lema de l’edició d’enguany és “El voluntariat transforma la vida!”.

Si voleu conèixer de prop el treball de les 28 entitats participants us podeu apropar a la Rambla Nova de Tarragona a partir d’aquest divendres. Les associacions participants volen mostrar a la ciutadania com el voluntariat pot ser una eina de transformació social. En aquesta edició serà la primera vegada on participaran totes les associacions privades sense ànim de lucre on hi col·laboren persones voluntàries.

23.cartell_tast_social

A més de la mostra, podreu gaudir de les activitats que hi ha programades durant la primera jornada, com tallers de ioga, activitats infantils (esport adaptat, dansa, tallers…), un esmorzar a càrrec del Banc dels Aliments i l’entrega de premis del 7è Concurs de Relats Curts del Voluntariat Social. Aquest concurs l’ha organitzat la FCVS i ha comptat amb quatre convocatòries, una per a cada capital catalana. Es tractava d’explicar i compartir experiències de voluntariat en el marc d’una entitat social. Després, una selecció dels millors relats es publicarà al blog Val la pena!, on estaran disponibles fins a la convocatòria de la següent edició del concurs.

Com a novetat d’aquesta edició, les entitats organitzadores han volgut ampliar la programació incorporant un concert solidari. El dia 11 de juny a les 12h tindrà lloc, a l’Auditori de la Diputació de Tarragona, l’actuació del grup de violoncels i l’Orquestra Simfònica del Conservatori i després actuarà la Banda de Grau del Conservatori. El concert està organitzat pel Conservatori de Tarragona i el Rotary Club de Tarragona.

Si voleu més informació sobre el Tast Social, podeu consultar el web de la FCVS.

Deixa un comentari