#reconeixementFISS: Activitats formatives amb reconeixement de la Formació d’Interès en Serveis Socials

Ara que acaba l’estiu i torneu d’unes merescudes vacances plens de bons propòsits pot ser un bon moment per plantejar-vos ampliar la vostra formació continuada i millorar les vostres capacitats professionals cursant alguna activitat formativa especialitzada relacionada amb l’àmbit d’afers socials.

Una bona manera d’orientar-vos a l’hora de triar entre tota l’oferta de postgraus, màsters i cursos pot ser consultar la relació de les activitats formatives vigents que han rebut el reconeixement de la Formació d’Interès en Serveis Socials (FISS) que promou el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

La formació continuada i la millora de les capacitats dels professionals és una qüestió clau a l’hora de garantir uns serveis socials eficients i de qualitat. És per aquest motiu que Treball, Afers Socials i Famílies concedeix aquest reconeixement a aquelles activitats que tinguin per objectiu contribuir a la gestió i la difusió del coneixement en l’àmbit dels serveis socials i promoure la qualitat de la formació.

¿Quines activitats poden obtenir el reconeixement FISS?

El reconeixement FISS és una distinció adreçada a aquelles fundacions, associacions i d’altres entitats formadores que imparteixen ensenyaments en l’àmbit dels afers socials que siguin formació continuada (cursos, seminaris, congressos, tallers jornades, etc.) i que poden ser en qualsevol de les modalitats presencial, semipresencial o a distància.

Tot i que preferentment els continguts han d’estar directament vinculats a l’àmbit d’afers socials, les activitats formatives que optin a aquesta distinció també poden estar relacionades amb altres àmbits d’atenció a les persones com ara el sociosanitari, el sociolaboral o el comunitari, entre d’altres.

El reconeixement FISS dóna dret a la entitat formativa que el rep a incloure el logotip acreditatiu en la difusió de l’activitat i mencionar el reconeixement per part del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

En aquest enllaç podeu trobar més informació sobre el reconeixement FISS, la normativa que el regula i quins són els tràmits que cal que segueixin les entitats formadores per sol·licitar-lo.

#reconeixementFISS

Si voleu estar al dia de les noves activitats formatives que han obtingut aquest reconeixement, al portal DIXIT trobareu informació periòdica de les formacions que han obtingut aquest reconeixement. També podeu ampliar la informació seguint l’etiqueta #reconeixementFISS al nostre perfil de Twitter.

One Comment Add yours

Deixa un comentari