III Concurs de Relats “Marià Casadevall”

El Concurs de Relats Marià Casadevall arriba enguany a la tercera edició i en aquesta ocasió els escrits presentats han de tractar el tema de la soledat no volguda. L’objectiu d’aquest certamen és promoure la sensibilització envers temàtiques socials i donar visibilitat a l’acció social. El concurs està organitzat per DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall, la Fundació Campus Arnau d’Escala, la delegació a Girona del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i l’Ajuntament de Girona.

Qui pot participar?

Està adreçat a professionals dels diferents àmbits de la intervenció social, però pot participar tothom que hi estigui interessat sempre que sigui major de 18 anys. Si us animeu, podeu lliurar els vostres relats per correu electrònic a la Fundació Campus Arnau d’Escala (info@campusarnau.org) fins el proper 30 de novembre. Per a més informació sobre el format i extensió de les obres podeu consultar les bases del concurs.

Premis

Els guardons consisteixen en un abonament cultural per valor de 200 euros per al primer premi i un abonament cultural per valor de 100 euros per al premi finalista. L’abonament cultural es podrà bescanviar per activitats organitzades dins del circuit cultural de l’Ajuntament de Girona (Teatre de Girona, Auditori de Girona o activitats de l’Escola Municipal d’Humanitats, entre d’altres).

A més, l’obra guanyadora i l’obra finalista es publicaran en format digital a la pàgina web de la Fundació Campus Arnau d’Escala, on també podeu llegir els relats guanyadors i finalistes de les dues edicions anteriors. El lliurament dels premis tindrà lloc a DIXIT Girona el 19 de desembre.

Marià Casadevall

Aquest premi literari porta el nom de Marià Casadevall per recordar l’educador i treballador social gironí que, des del 1995 fins al 2003, any en què va morir, va dirigir el Centre d’Acolliment i Serveis Socials “La Sopa”, una entitat de caràcter social i assistencial adreçada a la població sense sostre mancada d’habitatge o en situació de pobresa severa o exclusió social. Casadevall, també va ser membre del consell de redacció de la Revista de Treball Social que edita el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i va formar part de l’Escola d’Educadors Especialitzats de Girona des de la seva fundació el 1986 fins a la seva clausura el 1994.

 

Deixa un comentari