Participa en el IV Concurs de Relats Marià Casadevall

Un any més DIXIT Girona, la Fundació Campus Arnau d’Escala, la delegació a Girona del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i l’Ajuntament de Girona organitzen el Concurs de Relats Marià Casadevall. Es tracta d’una iniciativa creada fa tres anys en record de l’educador i treballador social gironí Marià Casadevall que va dirigir el Centre d’Acolliment i Serveis Socials La Sopa des del 1995 fins a la seva mort prematura, el 2003.

El concurs té un doble objectiu: promoure la sensibilització i donar visibilitat a l’acció social. És per això que cada edició se centra en una temàtica concreta de caire social. La d’enguany és el treball com a part de la història de vida, és a dir, el significat que es dona al treball en la trajectòria vital. En les edicions anteriors els temes tractats van ser: la soledat no desitjada en persones grans; l’estigma entès com a element diferenciador que pot abocar a situacions de marginació social a la persona que el pateix; i les persones sense llar.

Hi poden participar majors de 18 anys amb un únic relat per persona, que ha de ser en català, original i inèdit, i que no pot haver estat guardonat en altres concursos literaris. Els escrits s’han d’enviar abans del 29 de novembre a l’adreça de correu electrònic info@campusarnau.org. Per a més informació sobre el format, l’extensió i la presentació dels treballs, podeu consultar les bases del concurs.

Els guardons, que s’entregaran la primera quinzena de desembre a DIXIT Girona, consisteixen en un abonament cultural per valor de 200 euros per al guanyador i de 100 euros per al finalista, que es podran bescanviar per activitats organitzades dins del circuit cultural de la ciutat (Teatre de Girona, Auditori de Girona, activitats de l’Escola Municipal d’Activitats, etc.). A més, les dues obres guanyadores es publicaran en format digital al portal de la Fundació Campus Arnau d’Escala, on es poden trobar els relats de les edicions del 2018, 2017 i 2016.

Si us agrada escriure i la cultura, animeu-vos-hi! Encara sou a temps de participar en el Concurs de Relats Marià Casadevall d’enguany.

Deixa un comentari