L’activitat de DIXIT durant l’any 2019

Des de DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials us oferim mes rere mes –i des de ja fa més d’una dècada- un seguit de serveis, productes documentals i activitats de gestió del coneixement en l’àmbit d’afers socials per donar resposta a les vostres necessitats professionals i acadèmiques.

Com en qualsevol projecte, és important valorar el seu impacte i les dades estadístiques ajuden en aquesta tasca. És per això que a continuació, posem a la vostra disposició un resum general de les activitats que hem dut a terme a DIXIT durant el 2019. Podeu accedir a més informació sobre tots els serveis i recursos clicant sobre les fotos.

Activitats

Durant el 2019 hem organitzat 54 conferències, que han comptat amb 2.368 assistents, principalment professionals d’afers socials, però també estudiants, persones usuàries dels serveis socials i persones interessades en les qüestions tractades. A més, 1.912 estudiants han participat en les 84 visites guiades realitzades als centres DIXIT.

Fons bibliogràfic

S’han creat 1.742 registres nous, amb la qual cosa el nostre fons documental ha crescut fins als 23.460 exemplars. Al llarg de l’any, hem realitzat un total de 1.289 préstecs.

Consultes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3.229 persones es van adreçar als nostres centres DIXIT durant l’any passat per fer consultes, cercar informació o demanar assessorament.

Productes documentals

Hem elaborat 11 dossiers temàtics sobre temes com l’estigma i salut mental, la sordceguesa, la participació de les persones ateses, la intervenció en l’àmbit penitenciari o la igualtat d’oportunitats laborals entre homes i dones, entre d’altres, i també hem editat 6 seleccions bimestrals de novetats bibliogràfiques.

Portal DIXIT

La nostra pàgina web ha rebut gairebé 120.000 visites i 378.000 visualitzacions de pàgines. A més, enguany s’ha renovat amb un disseny responsiu que permet l’adaptació de continguts i estructura perquè siguin visibles i llegibles en funció del dispositiu que utilitza la persona usuària.

Butlletí electrònic

El Butlletí DIXIT compta amb 6.374 subscriptors i hem publicat 22 butlletins.

Xarxes socials

A Twitter hem publicat 1.566 missatges i ja tenim 5.776 seguidors.

A Facebook se n’han fet 183 i en tenim 4.583.

Al blog, el disseny del qual també s’ha renovat aquest 2019 per un de més visual i àgil, s’han fet 52 publicacions i hem rebut gairebé 8.000 visites.

Deixa un comentari