Conferències DIXIT des del #joemquedoacasa: reflexionar i créixer durant el confinament

La quarta entrega del cicle “Conferències DIXIT des del #joemquedoacasa” se centra en les reflexions sobre les oportunitats que brinden crisis com la del coronavirus d’un dels ponents que havia de visitar DIXIT: el psicopedagog Daniel Gabarró. La lluita contra la COVID-19 va obligar a ajornar la xerrada que DIXIT Lleida havia programat per al 20 de març: “Multiplicar l’eficàcia a l’àmbit social: les cosmovisions socials com a eina útil”.

La cosmovisió social és el marc a partir del qual una persona interpreta què és correcte i incorrecte, què cal fer o què és just. Entendre els valors i la forma d’actuar dels usuaris pot ajudar els professionals d’afers socials a fer una anàlisi més acurada de les problemàtiques, a comunicar-se millors amb les persones usuàries o col·lectius, i a tenir més èxit en les intervencions. 

Mentrestant, recollim en aquesta entrada algunes de les reflexions de Gabarró sobre les oportunitats de creixement i de reflexió sobre les prioritats i objectius de la vida lligades a crisis com l’actual:

  • Com alliberar-me del confinament per coronavirus és el títol del podcast que Daniel Gabarró ha dedicat a reflexionar sobre com encarar el confinament i la incertesa que envolta la situació actual i el futur. Hi dona pistes per viure la pandèmia sense patiment, interpretar el que està passant, aprofitar la situació per créixer interiorment i alliberar-se interiorment de la sensació d’estar atrapats.
  • El quadern del sherpa. En aquest podcast trobareu diferents reflexions centrades en l’autoconeixement i el creixement personals i l’espiritualitat pràctica que tenen aplicació tant en l’àmbit personal com professional.
  • A la seva web danielgabarro.com trobareu diversos recursos relacionats amb  l’autoconeixement, la pedagogia i l’educació dels infants -Gabarró és diplomat en Magisteri i expert en programació neurolingüística (PNL)- o qüestions relacionades amb el gènere. En aquest sentit, recordem que va oferir el 2016 una xerrada impulsada per DIXIT Lleida sobre com construir una nova masculinitat que ajudi a avançar cap a la igualtat de gènere.

Tan aviat com sigui possible, us informarem de la nova data de la conferència de Daniel Gabarró al portal i als perfils de Twitter i Facebook. També podeu fer-vos del Club DIXIT per estar al corrent de tota l’actualitat DIXIT.

Conferències a un sol clic

A l’apartat DIXIT TV del portal DIXIT també podeu consultar l’arxiu de les gravacions en vídeo de la majoria de les activitats i actes que acullen els diferents espais físics de DIXIT. A més, al blog de DIXIT trobareu les “Conferències DIXIT des del #joemquedoacasa” sobre l’absència de subjeccions, l’acollida i la inclusió de les dones migrants i els drets i deures vers les víctimes supervivents del tràfic de persones.

Leave a Reply