Si t’agrada escriure, participa en el V Concurs de Relats Marià Casadevall!

Les experiències de solidaritat imaginatives i cooperatives impulsades per fer front a la crisi provocada per la COVID-19 seran el tema central dels escrits que es vulguin presentar al V Concurs de Relats Marià Casadevall, que convoquen DIXIT Girona, la Fundació Campus Arnau d’Escala, la delegació a Girona del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i l’Ajuntament de Girona.

Aquest certamen literari, nascut en record de l’educador i treballador social gironí Marià Casadevall –qui va dirigir el Centre d’Acolliment i Serveis Socials La Sopa des del 1995 fins a la seva mort prematura, el 2003-, promou la sensibilització envers temàtiques socials i vol donar visibilitat a l’acció social. És per això que cada edició se centra en una temàtica concreta de caire social.

En les edicions anteriors els temes tractats van ser: el treball com a part de la història de vida, la soledat no desitjada en persones grans; l’estigma entès com a element diferenciador que pot abocar a situacions de marginació social a la persona que el pateix; i les persones sense llar.

Foto: Thought Catalog | Unsplash

Hi poden participar els majors de 18 anys amb un únic relat per persona, que ha de ser en català, original i inèdit, i que no pot haver estat guardonat en altres concursos literaris. Els escrits s’han d’enviar abans del 31 d’octubre a l’adreça de correu electrònic info@campusarnau.org. Per a més informació sobre el format, l’extensió i la presentació dels treballs, podeu consultar les bases del concurs.

Els guardons, que s’entregaran la segona quinzena de novembre a DIXIT Girona –sempre que l’evolució de la pandèmia ho permeti-, consisteixen en un abonament cultural per valor de 200 euros per a la persona guanyadora i de 100 euros per a la persona finalista, que es podran bescanviar per activitats organitzades dins del circuit cultural de la ciutat (Teatre de Girona, Auditori de Girona, activitats de l’Escola Municipal d’Activitats, etc.). A més, les dues obres guanyadores es publicaran en format digital al portal de la Fundació Campus Arnau d’Escala, on trobareu també els relats guardonats de les edicions anteriors.

Si us agrada escriure i coneixeu iniciatives socials per fer front a la COVID-19, animeu-vos a participar!

Deixa un comentari