Els millors desitjos per al 2021

El 2020 serà recordat, sense cap mena de dubte, com l’any de la COVID-19 per la crisi sanitària, social i econòmica que ha desencadenat i que no acabarà en els primers mesos de 2021. En aquest context d’incertesa, pot resultar difícil desitjar un bon Nadal.

No obstant això, el 2020 també serà recordat per la solidaritat. Milers de persones i entitats han fet mans i mànigues per atendre les creixents necessitats: des de cosir mascaretes quan no n’hi havia, a escriure cartes de suport a les persones ingressades, des de recollir aliments a trucar gent gran per saber com estaven… Les persones que desenvolupen feines essencials, amb els i les professionals de l’àmbit d’afers socials i de la salut al capdavant, han fet un esforç ingent que encara continua.

En trobareu algunes mostres al blog i el 2021 seguirem mostrant-vos iniciatives solidàries, així com proposant-vos conferències i productes documentals de l’àmbit d’afers socials perquè estigueu al dia del vostre sector professional. Per estar-ne al corrent, us animem a fer-vos membres del Club DIXIT per rebre setmanalment les novetats DIXIT.

Així que enguany us desitgem molta salut a tots!

Distància, higiene i mascareta
per recuperar el Nadal tradicional l’any vinent

Deixa un comentari