Els millors desitjos per al 2022

Tothom desitjava poder deixar la COVID-19 enrere el 2021, però malauradament la pandèmia continua ben present en el nostre dia a dia, no només en termes sanitaris, sinó també per les conseqüències psicoemocionals i econòmiques.

Un any més, resulta difícil desitjar un bon Nadal, però volem fer valer l’esforç i la solidaritat de milers de professionals dels serveis socials, persones voluntàries i entitats per atendre les necessitats creixents dels col·lectius més colpejats per la crisi, sense oblidar l’acompanyament que fan a grans i petits, nascuts aquí o arribats de fora, més enllà de la pandèmia.

Des de DIXIT seguirem treballant en l’organització de conferències i l’elaboració de dossiers temàtics sobre temes concrets que puguin ajudar a avançar cap a un món millor, donar-vos a conèixer iniciatives pioneres i mantenir-vos informats de l’actualitat del sector. Per no perdre-us detall, feu-vos del Club DIXIT!

Així que enguany us desitgem molta salut a tots!

Deixa un comentari