Les 10 entrades TOP del 2021

Com no podia ser d’una altra manera, la COVID-19 i les seves conseqüències han centrat algunes de les entrades de blog d’aquest any, però hem intentat no focalitzar-nos en la pandèmia, que encara omple els informatius, i així oferir una major varietat de temes socials.  

La salut mental, la lluita contra soledat no volguda, la infància o la inclusió dels col·lectius més vulnerables són alguns d’ells. En ocasions us hem parlat de projectes i campanyes d’entitats socials i administracions públiques, i en d’altres us hem proposat lectures, sèries i pel·lícules que tracten els serveis socials des de diferents vessants. 

En total, hem escrit més de 27.800 paraules i publicat 52 entrades que es classifiquen en categories similars als àmbits temàtics del portal DIXIT: discapacitat i salut mental, gent gran, immigració, joventut, dones, infància i adolescència o inclusió social, entre altres. En total, van rebre prop de 15.000 visualitzacions i les 10 entrades més llegides van ser:  

1.- Pantalles, un “xumet digital” 

2.- Millorar la resiliència i reduir l’esgotament professional en plena pandèmia 

3.- Projectes d’acció comunitària per reduir la soledat no desitjada de la gent gran 

4.- “Jo tampoc estic bé”: una campanya contra l’estigma en salut mental 

5.- Inventari de barreres físiques i socials per avançar cap a una societat inclusiva 

6.- #RecomancionsDIXIT: La salut mental guanya protagonisme a les sèries 

7.- Recursos per prevenir la violència en la infància i l’adolescència 

8.- Una nova mirada per cuidar en comunitat 

9.- La figura professional de l’educació social a l’escola 

10.- Alternatives contra l’especulació, la gentrificació i l’exclusió residencial 

Esperem poder seguir oferint-vos continguts del vostre interès durant el 2022. I no dubteu a escriure’ns si us interessa algun tema concret! 

Deixa un comentari