Els millors desitjos per al 2023!

Aquest serà el primer Nadal sense restriccions des de l’esclat de la covid-19, però per a moltes famílies les festes seguiran sense ser com les d’abans, perquè a les conseqüències psicoemocionals i econòmiques de la pandèmia, s’hi han d’afegir les derivades de la inflació econòmica motivada per la guerra d’Ucraïna. 

Milers de professionals dels serveis socials, persones voluntàries i entitats seguiran treballant per atendre les necessitats creixents dels col·lectius més colpejats per la crisi. 

Des de DIXIT continuarem organitzant conferències i elaborant dossiers temàtics sobre temes concrets que puguin ajudar a avançar cap a un món millor, donar-vos a conèixer iniciatives pioneres i mantenir-vos informats de l’actualitat del sector. Per no perdre-us detall, feu-vos del Club DIXIT

Salut, alegries i moltes lectures per al 2023! 

Deixa un comentari