Les entrades més llegides del blog DIXIT del 2022

Al blog DIXIT podem escriure, ampliar temes i explicar iniciatives de forma més esplaiada i, a la vegada, planera. Ens serveix per portar propostes i eines que us puguin interessar o fer-vos servei, a la vegada que us mantenim informats de les novetats, curiositats, idees i suggeriments dels serveis socials.

Aquest any us hem proposat llibres, sèries i pel·lícules que tracten els serveis socials des de diferents vessants, hem tractat les diferents vessants de la solidaritat amb varis projectes, hem parlat sobre la vellesa i eines i projectes que faciliten fer-se gran, d’esports adaptats, d’art urbà i de websèries…

El blog DIXIT ens permet parlar de forma distesa d’entitats, projectes i tota mena de recursos que creiem que poden ser d’interès per als i les professionals dels serveis socials. Enguany us hem proposat llibres, sèries i pel·lícules per conèixer millor com la realitat de diferents col·lectius; us hem presentat iniciatives solidàries que més enllà de recaptar fons, contribueixen a visibilitzar altres realitats i la inserció sociolaboral de col·lectius en risc d’exclusió; us hem parlat de projectes d’art i esport que afavoreixen la integració social, entre molts altres.

En total, hem escrit més de 24.100 paraules i publicat 52 entrades que es classifiquen en categories similars als àmbits temàtics del portal DIXIT: discapacitat i salut mental, gent gran, immigració, joventut, dones, infància i adolescència o inclusió social, entre altres. En total, van rebre prop de 13.500 visualitzacions i les deu entrades més llegides van ser:

Esperem poder seguir oferint-vos continguts del vostre interès durant el 2023. I no dubteu a escriure’ns si us interessa algun tema concret! 

Deixa un comentari